Zašto Centralni vakuumski sustav?

Dobrodošli u svijet Sistem Air Vacuum sustava – najbolji u klasi aparata za čišćenje.
Kažemo “zbogom” staromodnom načinu čišćenja. Nema potrebe za nošenjem teških usisavača s vama.
Centralni vakuum sustav mijenja pristup svakodnevnog čišćenja. On je jednostavan za upotrebu i svestran .Sa centralnim vakuum sustavom je mirno u kući  i bez prašine. To poboljšava proces usisavanja, a pomaže zadržati okoliš čišći i zdraviji. Prije korištenja središnjeg vakuum sustava, pročitajte priručnik koji dobijete od servisera. Učenje kako upravljati sustavom ispravno će omogućiti dugoročno bezbrižan rad s sustavom.

Središnja vakuumski sustav je i do pet puta učinkovitiji od tradicionalnih usisavača. Naš sustav prikuplja gotovo 100% od prašine, grinje i pelud, kao i druge alergene iz podova, namještaja i drugim površinama i opskrbljuje prikupljenu građu na jedinici, koja se najčešće nalazi u komunalnoj sobi, uz očuvanje visoke kvalitete zraka u stambenim prostorima.

SISTEM Air Group je tvrtka koja je proširena na međunarodnoj razini, s osam podružnica oi HZZ-a u Europi i koja posluje na tržištu od 30 zemljalja u svijetu.
S ciljem širenja kulture središnjem vakuum sustavom, sustav radi s dinamičnom i strukturirano u mreži, u mogućnosti da se prilagodi većini različitih  zahtjeva, u smislu upravljanja i tehnoloških rješenja. Istraživanje i razvoj su uvijek bili prioritet, davanje novog načina paleti proizvoda s vrlo inovativnim značajkama u svakom detalju. Nova serija po SISTEM Air je rezultat zbroja izbora ja rezultat dobivanja  najviše kvalitete, zajedno s kontinuirananom tehnološkom evolucijom kako bi opskrbila pravo rješenje za svaku potrebu ugradnje.


7 razloga da imate središnji vakuumski sustav

1) Zdrava klima
Centralni vakuum sustavi potpuno će eliminirati recirkulaciju prljavog zraka unutar vašeg stambenog prostora. Sve priće oko alergena, uključujući grinje su istina! Pročitajte što EPA, American Lung Association, US News i World Report, a drugi imaju za reći. Dugoročne prednosti su zadivljujući.

2) Vakuumska moć
Sa 3-5 puta više energije nego za čišćenje većini prijenosnih usisavača, vi  ste dobili vrhunsko čist prostor u manje vremena. Budući da je središnja vakuum jedinica u garaži ili podrumu to može imati veće, teže motore.  Standardni model koji se preporučuje ima protok zraka od 262 l / s (litara u sekundi), u usporedbi s 85 do 128 l / s iz prenosivih usisivača.

3) Praktičnost
Samo spojite lagano crijevo u utičnicu u prostoriji. Nema teških usisivača koje nosimo gore, dolje po stepenicama, nema sklopki, a ni električnih kabela preko kojih bi se spoticali.

4) Početna vrijednost
Kao i kod drugih ugrađenih aparata, ulaganja u središnji vakuum sustav povećava tržišnu vrijednost vašeg doma. Za manje od cijene high-end prijenosni vakuumu, možete kupiti središnji vakuum i gledati na preprodaji vrijednosti povećanja vašeg doma .

5) Manje buke
MD SilentMaster eliminira glasane, iritantne buke prijenosnih usisavača jer agregat je ne samo zvučno izoliran, već se nalazi se izvan vas i dnevnog boravka. Važni telefonski pozivi će se čuti, beba će spavati, a omiljen TV program neće biti poremećen.

6) Svestranost
Dizajniran za čišćenje bilo koje vrste površine: Tepih, drvo i crijep, podovi, zavjese, namještaj, uglovi, procjepa, stubišta, stropa, mini roleta, automobila, itd.

7) Ušteda
Štedi vam novac te uvelike produljuje vijek trajanja vašeg tepi i namještaja zbog povećane, duboko bolje snage čišćenja. Središnja vakuum je jedan od najboljih ulaganja koje možete učiniti za svoj novi dom.